Γενικά

Market Pass: Πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή – Πόσα χρήματα θα λάβουν οι δικαιούχοι

Την Τετάρτη 3 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων του Market Pass. Η συγκεκριμένη πληρωμή θα είναι και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό. Αντίθετα, όσοι έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα αναμένεται να πληρωθούν άλλες δύο φορές μέχρι και την λήξη του προγράμματος, τον Ιούλιο.

Τα νοικοκυριά που έκαναν αίτηση για έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας από 1 έως 15 Μαρτίου έχουν λάβει ήδη το πρώτο μέρος της ενίσχυσης για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, στις 20 Μαρτίου 2023. Όσοι, επέλεξαν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υπέβαλαν αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου 2023, έλαβαν την πρώτη ενίσχυση για το τρίμηνο Φεβρουάριος- Μάρτιος- Απρίλιος το προηγούμενο 10ήμερο και πιο συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου 2023.

Συγκεκριμένα:

Οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:

  • στις 3 Μαΐου για το μήνα Μάιο,
  • στις 3 Ιουνίου για το μήνα Ιούνιο,
  • στις 3 Ιουλίου για το μήνα Ιούλιο.

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass, είναι: Παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα