ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Μαθητής απ’την Κοζάνη: Δεν πήγε ποτέ φροντιστήριο, έγραψε 19,9 στα μαθηματικά και πέρασε 4ος στη Στρατιωτική Ιατρική

Μαθητής έγραψε 19,9 στα μαθηματικά χωρίς να κάνει φροντιστήριο. Ο στόχοςτου να περάσει στη Στρατιωτική Ιατρική επετεύχθη. Μάλιστα ο μαθητής περνά 4ος στη γενική κατάταξη.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Βόγδο που μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει μετά από αυτό το κατόρθωμά του.

Ο Δημήτρης, μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης. Συγκέντρωσε 19.253 μόρια και εισέρχεται 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του.

Ο Δημήτρης Βόγδος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μίλησε για την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νιώθει για την επιτυχία του.

“Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν”, λέει χαρακτηριστικά ο μαθητής, τονίζοντας τη χαρά που σκόρπισε η είδηση της επιτυχίας του στους γονείς και τα αδέλφια του.

Σε ό, τι αφορά, δε, στην επιλογή του, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του. Για αυτό που τον οδήγησε στη Στρατιωτική Ιατρική, η οποία, όπως τονίζει, “συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά”.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα