ΚοζάνηΤοπικά Νέα

19.125 μόρια συγκέντρωσε πολύτεκνη μητέρα από την πόλη μας και άγγιξε το όνειρό της!!

Η Σωτηρία Τσίτσαρη Τριανταφύλλου μητέρα 4 παιδιών τα δυο εκ των οποίων φοιτούν στο Πανεπιστήμιο, συγκέντρωσε  19.125 μόρια στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της στα 44 της χρόνια. Αποφοίτησε με άριστα από το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης αρίστευσε όμως και στις εξετάσεις, με τον τομέα της υγείας να αποτελεί πρώτη επιλογή της επίμονης πολύτεκνης μητέρας που απέδειξε ότι ήθελε πολύ να πετύχει και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της γι αυτό, όπως ίδια ανέφερε, μετά την επιτυχία της. Η ιατρική και η εργοθεραπεία θα είναι οι πρώτες επιλογές στο μηχανογραφικό που θα συμπληρώσει για να ξεκινήσει τις σπουδές της.

Στο πλευρό της ο σύζυγός της και τα δυο από τα 4 παιδιά της 17 και 10 ετών που μαζί ξεκινούσαν καθημερινά για το σχολείο. H επιτυχία ήρθε χωρίς φροντιστήρια, με την σωστή διαχείριση του χρόνου, το μεθοδικό  διάβασμα κάθε βράδυ μετά το τέλος των καθημερινών οικογενειακών υποχρεώσεων.

Πηγή:https://www.ert.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα