Αθλητισμός

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του τοπικού προγράμματος Special Olympics Κοζάνης στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του τοπικού προγράμματος Special Olympics Κοζάνης στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”, από 24 έως 29 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ήταν πέντε μέρες χαράς, παιχνιδιού και οι αθλητές μας συναναστράφηκαν με αθλητές άλλων προγραμμάτων, δημιουργώντας νέες γνωριμίες και φιλίες, πραγματική ευγενής άμιλλα, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνικοποίηση και την αυτόνομη διαβίωσή τους.

Ως υπεύθυνος του τοπικού προγράμματος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού κα. Πουταχίδου Όλγα, την πρόεδρο του ΚΕΚ.Α.ΑμεΑ ΠΕ Κοζάνης Ειδικού Εργαστήριου κα. Χονδριματίδου Ελένη για την παρουσία τους στην τελετή έναρξης. Με την παρουσία τους στους αγώνες έδειξαν για άλλη μία φορά έμπρακτα την υποστήριξη στους αθλητές μας, την ευαισθησία τους υποστηρίζοντας τις προσπάθειές των αθλητών μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς που παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών τους και όλους τους άλλους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και να δώσω τα θερμότερα συγχαρητήρια μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις διακρίσεις που κατάφεραν. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τους προπονητές μας κα Καψάλη Δώρα (στίβος), κ. Παπαγιάννη Χαρίλαο (κολύμβηση) οι οποίοι και συνόδευσαν τους αθλητές μαζί με τον υπεύθυνο λειτουργίας του ΚΕΚ.Α.ΑμεΑ κ. Τσιάγια Αστέριο και το συνοδό κ. Χανή Κωνσταντίνο τους οποίους θεωρώ πολύτιμους συνεργάτες.

Η αποστολή μας αποτελούνταν από ωφελούμενους του ΚΕΚ.Α.ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης», του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων Αυτισμού Ν. Κοζάνης «ΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», του ΚΔΑΠ μεΑ Τσοτυλίου που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα της κολύμβησης και του στίβου.
Κολύμβηση

Ζάμπακας Αστέριος: 100μ ελεύθερο 3ος / 50μ ύπτιο 2ος.
Χανής Γεώργιος: 50μ ύπτιο 2ος / 50 μέτρα πρόσθιο 3ος.
Κουγιουμτζίδης Λεωνίδας : 25μ ελεύθερο 1ος / 25 μ ύπτιο 1ος
Στίβος
Ιωαννίδου Δέσποινα: Σφαίρα 1η / Ακόντιο turbojav 1η
Κατσάρα Βασιλική: Σφαίρα 1η / Ακόντιο turbojav 4η
Ματιάκη Βασιλική: Σφαίρα 2η / Ακόντιο turbojav 2η
Δεληζήση Παρασκευή: Σφαίρα 3η / Ακόντιο turbojav 5η
Μπαϊραμίδης Χαράλαμπος: Ακόντιο turbojav 1ος / Σφαίρα 6ος
Τέλλιος Ιωάννης: Σφαίρα 3ος /Ακόντιο turbojav 6ος
Πουλατσόγλου Χρήστος: Ακόντιο turbojav 3ος / Σφαίρα 5ος
Μπαϊραμίδης Αργύριος: Άλμα άνευ φοράς 1ος / Ρίψη softboll 6ος
Ζιμπιλίδης Ραφαήλ – Ελευθέριος: 100μ τρέξιμο 2ος και 4ος στα 400μ.
Κόκκα βασιλική: Ρίψη softboll 3η / 50 μ τρέξιμο 5η
Καραμανίδης Μιχαήλ Ρίψη softboll 1ος
Γεωργιάδης Σταύρος: Ρίψη softboll 3ος

Ο Υπεύθυνος του τοπικού προγράμματος Special Olympics Κοζάνης

Ζάμπακας Παρμενίων

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα