Κοζάνη Οδηγός πόλης - Προτάσεις

Με Ειρήνη Παπαδοπούλου και DeeVibes η Λευκή Νύχτα στην Πτολεμαΐδα

Για τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται φέτος η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας στην Πτολεμαΐδα, μια διοργάνωση που φέτος αναμένεται να είναι πολύ αναβαθμισμένη αφού θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο κέντρο της πόλης.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το μουσικό σχήμα DeeVibes πρόκειται να ανεβάσουν το ρυθμό και να δώσουν εορταστικό κλίμα στην πόλη.

Η όλη εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Εορδαίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, με τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά ως είθισται με τον κόσμο να ψωνίζει και να κάνει τη βόλτα του μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος δεν θα γίνει άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα υπάρξουν όμως άλλες καινοτομίες, στα πλαίσια της προσπάθειας για εντατικό στολισμό της πόλης πέρα από τα καθιερωμένα.

Αν και οι συντελεστές είναι συγκρατημένοι σε αυτά που λένε, τα όσα θα προγραμματίζονται για την εορταστική περίοδο έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα