Κοζάνη Τοπικά Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα «Οδική Ασφάλεια Χωρίς Σύνορα» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα, με θέμα
«Οδική Ασφάλεια Χωρίς Σύνορα» που διοργάνωσε
η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών
της Αλβανικής Αστυνομίας.
🔹Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και της εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.».
🔹Στην κατάμεστη αίθουσα Κοβεντάρειο στην Κοζάνη, που πραγματοποιήθηκε η ημερίδα συμμετείχαν ως εισηγητές υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί της Ελληνικής και της Αλβανικής Αστυνομίας, καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί με βιωματική εμπειρία.
🔹Την ημερίδα παρακολούθησαν σωματεία-ενώσεις επαγγελματιών οδηγών, επαγγελματίες οδηγοί, φορείς, αρχές της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πλήθος κόσμου.
🔹Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας υπήρχε διερμηνεία στην Αλβανική γλώσσα, ενώ διανεμήθηκαν φυλλάδια με συμβουλευτικό περιεχόμενο, σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αλβανικά και αγγλικά).
Αναλυτικά δείτε εδώ ➡https://bit.ly/36AiSgp

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα