ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μυζήθρα, θρυμματισμένη
500 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο (ή φέτα)
400 γρ. μέλι (και έξτρα για το σερβίρισμα)
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
7 αυγά, μεσαία
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι, για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
Βούτυρο, για την επάλειψη του ταψιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε σε ένα μπολ τη μυζήθρα, το ανθότυρο, το μέλι, τη ζάχαρη, τα αυγά και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε με τα χέρια φορώντας γάντια μιας χρήσης, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα στρογγυλό πυρίμαχο σκεύος διαμέτρου 30 εκ., το οποίο έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 30-35 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμη, περιχύνουμε την πίτα με μέλι, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!
Η συνταγή είναι από το giorgostsoulis.com