Γενικά

Μεσολόγγι: «Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου να έχει τεμαχιστεί» – Δεν «σπάει» ο κρεοπώλης

Η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου παρακαλά να βρεθεί το παιδί της, χωρίς βέβαια αυτό να λυγίζει επίσης τον 50χρονο κρεοπώλη

Την ώρα που ο κρεοπώλης συνελήφθη, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, οι έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι συνεχίζονται. Ο κρεοπώλης όμως δεν «σπάει» και αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνισή του αλλά και στη δολοφονία του, για την οποία κατηγορείται.

Όμως, η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου παρακαλά να βρεθεί το παιδί της, χωρίς βέβαια αυτό να λυγίζει επίσης τον 50χρονο κρεοπώλη.

Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ενδέχεται να έχει τεμαχιστεί, προκειμένου να εξαφανιστεί. «Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τον κρεοπώλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 50χρονου και το ένταλμα σύλληψης που ακολούθησε, βασίστηκε στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στην Αστυνομία, σχετικά με τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, μετά τη συνάντησή τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν συλλέξει στοιχεία τόσο από κάμερες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή των πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, όσο και από κινητά τηλέφωνα, ενώ εξετάζονται και οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο 31χρονος με τον 50χρονο.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα