Κοζάνη Παιδί Τοπικά Νέα

«Μην καπνίζετε, εδώ παίζουμε εμείς» – Πινακίδες αποτροπής του καπνίσματος τοποθετήθηκαν σε Παιδικές Χαρές της Κοζάνης

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την αποτροπή  του καπνίσματος στις παιδικές χαρές, ο Δήμος Κοζάνης τοποθέτησε 5 πινακίδες, που παρελήφθησαν από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας Π.Ε. Κοζάνης.

Η σχετική πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Win Cancer και την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, Π.Ε. Κοζάνης.

« Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους ενήλικες ώστε να μην καπνίζουν στις  παιδικές χαρές και κυρίως να μην ρίχνουν αποτσίγαρα  εκεί που παίζουν τα παιδιά.

Ανεξάρτητα από τη νομοθεσία,  θεωρώ όμως πως είναι ζήτημα κοινής λογικής.

Θα ήθελα  να ευχαριστήσω  τον πρόεδρο της Ε.Α.Ε. κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, την κα. Πίστη Κρυσταλίδου συντονίστρια του Win Cancer και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν και την οποία στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά ο Δήμος Κοζάνης» ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Πηγή: https://kozani.tv

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα