Γενικά

Μητσοτάκης: Μην βγάζετε νέες ταυτότητες, σε λίγο δεν θα ισχύουν

«Ούτε τσιπάκια έχουν οι ταυτότητες ούτε κάμερες ούτε διάφορα άλλα ευτράπελα που ακούγονται», τόνισε ο πρωθυπουργός για τις νέες ταυτότητες.

Στις νέες ταυτότητες και στις θεωρίες συνωμοσίας περί τσιπαρίσματος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Αναφερόμενος στις νέες ταυτότητες, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα είναι πιο ασφαλείς, με έγγραφα που δεν μπορούν να πλαστογραφηθεί δουν και να χρησιμοποιηθούν εάν κλαπούν. «Οι νέες ταυτότητες θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις καθόλου να πω καθώς αποτελούν μέρος μιας ενιαίας ευρωπαϊκής κίνησης», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «fake news που διακινεί μία μικρή πλειοψηφία» και ξεκαθάρισε ότι «ούτε τσιπάκια έχουν οι ταυτότητες ούτε κάμερες ούτε διάφορα άλλα ευτράπελα που ακούγονται». Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες «να μην γίνουν θύματα εμπαιγμού και να μην σπεύσουν να βγάλουν ταυτότητες παλαιού τύπου, καθώς αυτές σε λίγο δεν θα ισχύουν πια και άρα τζάμπα μπαίνουν σε αυτήν την ταλαιπωρία και επιβαρύνουν και τα αστυνομικά τμήματα με μία πρόσθετη γραφειοκρατία».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα