EventsHighlights

Μύλος των Ξωτικών: Μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα- Ημερομηνίες και ώρες

Ο Μύλος των Ξωτικών θα φορέσει τα γιορτινά του, έτσι ώστε να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες του από τις 24 Νοεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Ο μικρός Πρίγκηπας στον πλανήτη των Χριστουγέννων

Για 12η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Ο Μύλος των Ξωτικών, από την πρώτη στιγμή και για 11 χρόνια, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα σε μικρούς & μεγάλους, με δωρεάν είσοδο, δωρεάν δράσεις και αμέτρητες εκπλήξεις.

Η 12η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όσο για τη φετινή μας ιστορία, αυτή ξεκινάει κάπως έτσι…

“Μια φορά κι έναν καιρό σε έναν μικρό πλανήτη ενός απέραντου γαλαξία ζούσε ένας μικρός Πρίγκηπας ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και ηφαίστεια. Καθώς πλησίαζαν τα Χριστούγεννα o μικρός Πρίγκηπας άρχισε να ονειρεύεται έναν κόσμο διαφορετικό!

Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και να αναζητήσει την αλήθεια. Επισκέφθηκε 5 πλανήτες που στον καθένα υπήρχε μόνο ένας κάτοικος, ο μεγαλοπρεπής Βασιλιάς, ένα όμορφο και μοσχομυριστό Τριαντάφυλλο, ο πιστός Φανανάφτης και ο κομψός Αστρονόμος. Τελευταίος πλανήτης που επισκέφθηκε ήταν η γη και βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών όπου συνάντησε τον Άη Βασίλη και τους αμέτρητους βοηθούς του.

Το ταξίδι ενός μικρού Πρίγκηπα ξεκινάει με ένα παλιό αεροπλάνο και την βοήθεια 3 πιλότων. Σε κάθε πλανήτη που επισκέπτεται συναντάει έναν παράξενο χαρακτήρα και ο καθένας αφηγείται την δική του παραμυθένια ιστορία στον μικρό μας ήρωα!

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μαγικό και παραμυθένιο στον απέραντο γαλαξία μας, σταθείτε κάτω από τα αστέρια, κοιτάξτε προσεκτικά γύρω σας και αν σας πλησιάσει ένα μικρό και χαμογελαστό παιδί μην το αγνοήσετε θα είναι σίγουρα ένας μικρός Πρίγκηπας.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα