ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Νέα απόπειρα εξαπάτησης ηλικιωμένης στην Πτολεμαΐδα με τηλεφώνημα «μαϊμού» από δήθεν γιατρό!

Νέο περιστατικό απόπειρας εξαπάτησης ηλικιωμένου σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία (σ.σ. τα στοιχεία του καταγγέλοντος είναι στη διάθεση του e-ptolemeos.gr), άγνωστος τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη μητέρα του και προσποιήθηκε ότι είναι γιατρός και ότι δήθεν η κόρη της ηλικιωμένης έχει χτυπήσει και μάλιστα της έδωσε στο τηλέφωνο να συνομιλήσει μια μια γυναίκα (δήθεν την κόρη της).

Η καταγγελία έχει ως εξής: «Θα ηθελα να αναφέρω ενα περιστατικό προσπάθειας εξαπάτησης ηλικιωμένου μέσω τηλεφώνου, στην πόλη μας στην Πτολεμαϊδα. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι 12/12/2019 τηλεφώνησε κάποιος στο σταθερό μας τηλέφωνο με απόκρυψη, στη οικία της μητέρας μου ετων 82, προσποιούμενος γιατρό, ο οποίος την πληροφόρησε, οτι η κόρη της (και αδελφή μου, οπου την ανέφερε με το Ονομα και το Επώνυμο της), εσπασε το πόδι της.

Ο δήθεν γιατρός αφου ρώτησε αν η μητέρα μου ειναι μόνη της (η ιδια απάντησε καταφατικά), της εδωσε να συνομιλήσει με μια προσποιούμενη την αδελφή μου, να κλαίει και να λεει οτι ειναι η κόρη της. Ο Γιατρός που δεν μιλούσε καλα ελληνικά ενημέρωσε οτι ειναι αλλοδαπος γιατρός για να καλύψει  τα «σπαστά» ελληνικά του. Ευτυχώς ήμουν παρών και εγώ που καθώς παρακολουθούσα οσο μπορούσα την συζήτηση τους και πρίν προλάβει να ζητήσει οτιδήποτε (υποθέτω θα ζητούσε χρήματα για εγχείρηση), πήρα το ακουστικό για να συνομιλήσω με τον εν λόγω γιατρό.

Μολις ανάφερα οτι είμαι ο γιός και ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει, μου έκλεισε το τηλέφωνο. Φυσικά πηρα τηλέφωνο στην αδελφή μου αμέσως μετά η οποία με ενημέρωσε οτι είναι μια χαρά και τίποτα απο τα παραπάνω δεν ισχύουν».

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα