Κοζάνη Τοπικά Νέα

Νέα επίθεση σκύλων στην Πτολεμαΐδα- Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 17 Ιουλίου

Καθημερινό πλέον είναι το φαινόμενο, της επίθεσης αδέσποτων σκύλων, σε παιδιά και γενικά σε πολίτες εντός και εκτός πόλης.

Πρόσφατα είδαμε τον καταματωμένο αγρότη μετά την επίθεση σκύλων, όπως και το 7χρονο παιδί, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Μόλις προχθές, μέρα – μεσημέρι, στο πιο κεντρικό σημείο της Πτολεμαΐδας, την πλατεία Εμπορίου, επιτέθηκαν σε γνωστό συμπολίτη μας καταστηματάρχη, ρίχνοντάς τον κάτω στο οδόστρωμα. Η επέμβαση συμπολιτών μας, που έπιναν τον καφέ τους σε διπλανό μαγαζί τον γλύτωσε από χειρότερες καταστάσεις. Είναι απαράδεκτο, κατήγγειλε ο καταστηματάρχης, να μην μπορούμε να προσέλθουμε στη δουλειά μας. Είναι απαράδεκτο να κινδυνεύουμε μέσα στην ίδια μας την πόλη. Βέβαια αυτή η σκηνή επαναλαμβάνεται σε όλη την πόλη. Οι μηνύσεις στην Αστυνομία βροχή. Ο Δήμος οφείλει – μετά και την επιχορήγησή του, να μαζέψει όλα τα μη δεσποζόμενα ζώα.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα