LifestyleΠαιδί

Νεκρή με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Η Βασιλική είχε εξαφανιστεί 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά Πύργου – Το 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο Καταράχι Πύργου – ο 37χρονος θείος της που συνελήφθη ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε το 11χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρτιά Πύργου.  Για το παιδί είχε βγει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της 11χρονης Βασιλικής οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ένας ύποπτος κρατείται από τις αρχές. Η 11χρονη βρέθηκε νεκρή σε χωράφι στο Καταράχι Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, ο 37χρονος παρέλαβε χθες την 11χρονη και με το ΙΧ του την πήγε σε αγροτική περιοχή όπου και την δολοφόνησε. Υπέδειξε μάλιστα στους αστυνομικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, το 2017, είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης.

Πληροφορίες του patrisnews.gr αναφέρουν πως ο δράστης είναι από το περιβάλλον της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας που αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, στον Πύργο, ομολόγησε ότι την σκότωσε. Ο 37χρονος έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής δήλωσαν το βράδυ της Κυριακής στην Αστυνομία την εξαφάνισή της. Από την πρώτη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις ερευνούσαν την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρουν κάποιο σημάδι που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό της 11χρονης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα