HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Νεκρός 24χρονος Κοζανίτης σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Λάρισα

Θλίψη και στην Κοζάνη για τον θάνατο του 24χρονου Κοζανίτη Λάζαρου Βαξεβάνου του Θεοδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr ο πατέρας του άτυχου νέου είναι δάσκαλος στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, ενώ η κηδεία του 24χρονου θα γίνει σε χωριό της Λάρισας, τόπο καταγωγής της μητέρας του Κατερίνας Παρλάντζα, δασκάλας επίσης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 8ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Λάρισας – Συκουρίου, στο ύψος μεταφορικής εταιρείας μετά τη διασταύρωση του Ομορφοχωρίου, όταν υπό συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος ενώ κατευθυνόταν προς τη Λάρισα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βυτιοφόρο που οδηγούσε 46χρονος από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. κυριολεκτικά να μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε υγραέριο συνελήφθη ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το πρωί του Σαββάτου εξάλλου, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το δυστύχημα αναφέροντας τα εξής: “Χθες, 1-12-2023, το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και συγκεκριμένα επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Συκουρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. ελκυστήρα με επικαθήμενο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.
Νεκρός ο 24χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ|.

kozanimedia.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα