Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε στο Netflix από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου.

H δεύτερη σεζόν της σειράς του Δικηγόρου με τη Λίνκολν και το ντοκιμαντέρ για τους Wham! που παρουσιάζει συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό από την πορεία του συγκροτήματος, έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και ξεχωρίζουν.

Σειρές του Netflix

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2 (The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 1)
06/07/2023

Με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Μίκι μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο.

Deep Fake Love
06/07/2023

Πέντε ζευγάρια δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους σε μια καυτή σειρά ριάλιτι με έπαθλο 100.000 €, όπου η τεχνολογία θολώνει το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Έξυπνα Τρικ για Ευρύχωρα Σπίτια (Hack My Home)
07/07/2023

Μια ομάδα τεσσάρων συγκλονιστικών σχεδιαστών προσφέρει λύσεις μεγιστοποίησης του χώρου και απίστευτα ευρηματικές ιδέες μηχανικής που μεταμορφώνουν τα οικογενειακά σπίτια.

Tαινίες του Netflix

Πεθερικά Γκάνγκστερ (The Out-Laws)
07/07/2023

Όταν, λίγο πριν από τον γάμο του Όουεν, ληστεύουν την τράπεζα που διευθύνει, όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μια απίστευτα άβολη κατεύθυνση: τα μελλοντικά πεθερικά του.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

WHAM!
05/07/2023

Μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ θυμούνται τους Wham!, από το ’70 που ήταν κολλητοί μέχρι το ’80 που έγιναν θρύλοι της ποπ.

πηγη