LifestyleΓυναίκα

New Nude της Huda Beauty..: Εγκρίνει η Έfi D;

Αγαπημένοι και αγαπημένες μου γεια σας,
Καλό χειμώνα να έχουμε! Είμαστε τόσο κοντά στον Δεκέμβρη και ήδη δεν μπορώ να συγκρατήσω τη χαρά μου που σιγά σιγά η θερμοκρασία πέφτει και φοράμε μάλλινα και χουχουλιάρικα ρούχα!

Η παλέτα για την οποία θα μιλήσουμε σήμερα δεν είναι άκρως φθινοπωρινή, παρόλα αυτά την υπεραγαπώ και δε θα μπορούσα να μη σας μιλήσω γι’ αυτή. Την έχω αρκετούς μήνες τώρα, την χρησιμοποίησα αμέτρητες φορές, τόσο σ’ εμένα, αλλά και σε πελάτισσες και συνειδητοποίησα ότι πολλές φορές την αναζητώ για μακιγιάζ.


Λόγος λοιπόν, γίνεται για τη New Nude της Huda Beauty η οποία πραγματικά είναι ένα κόσμημα. Οι αποχρώσεις της δε θυμίζουν σε τίποτα τα κλασσικά nude που έχουμε συνηθίσει, αφού οι αποχρώσεις κυμαίνονται σε ροζ, μωβ και χάλκινους τόνους.

Την θέλησα με το που έπεσε το βλέμμα μου πάνω της και πραγματικά ήθελα να φωνάξω από ενθουσιασμό για την παλέτα αυτή. Δεν είχα πολλά από αυτά τα χρώματα και μπήκε αμέσως σε wishlist. Με το που ήρθε στην Ελλάδα, έτρεξα στα πρώτα Sephora που βρήκα λοιπόν και την έβαλα στο καλάθι μου!

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα χρώματα και τις υφές της παλέτας.

Περιλαμβάνει

• 10 ματ σκιές με έντονο χρώμα και σύνθεση με Aloe Vera και Έλαιο Καρύδας
• 4 ιριδίζουσες σκιές με εφέ διχρωμίας (duo-chrome)
• 2 glitter
• 1 περλέ compact πούδρα με ακακία, jojoba και ηλίανθο για πολύ ιριδίζον αποτέλεσμα
• Ένα concealer που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε ως βάση για τις σκιές, είτε για cut crease
Όλες οι σκιές γράφουν εκπληκτικά, οι ιριδίζουσες έχουν πολύ ιδιαίτερη φόρμουλα και καταπληκτική απόδοση και η ανάμιξη όλων των σκιών γίνεται αβίαστα! Έχω κάνει αρκετά look και όλα ήταν εξίσου εντυπωσιακά. Είναι cruelty free, talc free και fragrance free και έχει 12 μήνες ζωής.
Αυτό που παρατήρησα όσο έκανα τα swatches είναι ότι οι σκιές ήταν κάπως “σκληρές” και ο μόνος τρόπος να τις κάνω να φανούν εύκολα στο χέρι μου ήταν με βρεγμένο πινέλο ή χέρι. Αυτό εξηγεί κάπως και το γεγονός ότι μπορείς να χτίζεις το χρώμα που θέλεις, στην ένταση που θέλεις!

Τα μόνα αρνητικά είναι πως τα χρώματα είναι αρκετά παρόμοια μεταξύ τους, οπότε τα look είναι επίσης παρόμοια. Το concealer θα προτιμούσα να μην υπάρχει καν στην παλέτα, δε μου είναι καθόλου χρήσιμο και όσο χρησιμοποιείς την παλέτα, πέφτουν “σκονίτσες” από τις σκιές και λερώνεται. Τέλος η τιμή της είναι κάπως απαγορευτική, αφού αγγίζει τα 70€.
Θα την πρότεινα κυρίως σε επαγγελματίες, αφού είναι ιδανική για νυφικά μακιγιάζ ή και σε συλλέκτες, διότι είναι πραγματικά πανέμορφη. Παρόλα αυτά αν κάποιος αρχάριος θα ήθελε να επενδύσει, δε θα τον απέτρεπα, αφού η απόδοσή της είναι τέτοια που θέλει χτίσιμο και δε γίνεται να κάνεις εύκολα λάθη.
Εννοείται πως είναι λοιπόν Efi Approved!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα