Γενικά

Ντροπιαστικό περιστατικό: Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» (vid)

Μία γυναίκα στην Κρήτη πέταγε σκουπίδια από τον 2ο όροφο, λέγοντας στην κοπέλα που Δήμου που καθάριζε οτι αυτή είναι η δουλειά της.

Πολλές αντιδράσεις, οι οποίες δικαιολογημένα δεν είναι και τόσο θετικές, έχει προκαλέσει ένα video που έχει κυκλοφορήσει από την Κρήτη.

Αυτό είναι τραβηγμένο (σ.σ. άγνωστο το πότε) στον Δήμο Φαιστού και δείχνει μία γυναίκα που δουλεύει στον Δήμο να καθαρίζει τον δρόμο κάτω από ένα σπίτι.

Σε αυτό όμως είναι μία άλλη γυναίκα στον δεύτερο όροφο, η οποία αρχίζει να πετάει χύμα στον δρόμο από ψηλά, τις κούτες που είχε στο μπαλκόνι της.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε την αντίδραση της κοπέλας που καθάριζε για να λάβει την απάντηση: «Η δουλειά σου είναι» από την κυρία στον 2ο όροφο, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι.

 

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

1 σχόλιο

Ντίνα 25 Απριλίου 2021 at 02:48

Μου έχει συμβεί κ μένα να δουλεύω στην καθαριότητα του δήμου Σερβίων κ να βγαίνουν να πετάνε τις σακούλες από τα διαμερίσματα κάποιοι. Πέφτοντας η σακούλα φυσικά άνοιγε κ είχαν την απαίτηση να μαζεύουμε τις βρωμιες τους! Εκεί φαίνεται το επίπεδο κάποιων ανθρώπων δυστυχώς!

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα