Γενικά

Ο δρόμος που χαρακτηρίστηκε το «Το 8ο θαύμα του κόσμου» – Δείτε το υπέροχο video

Ο δρόμος εκτείνεται σε 171 χιλιόμετρα, πρόκειται για μια υπερπόντια εθνική οδό που εκτείνεται ανάμεσα σε 44 τροπικά νησιά σε 42 γέφυρες.

Στο Κι Γουέστ, που έχει πάντα καλοκαίρι, τον πρώτο λόγο έχει η χαλάρωση. Όλοι και όλα εκεί φαίνεται να ακολουθούν τον δικό τους αργό ρυθμό. Το ταξίδι όμως από το Μαϊάμι στο νησιά Κι Γουέστ, δεν ήταν πάντα η ξέγνοιαστη διαδρομή που είναι σήμερα.

δρόμος

Στις αρχές του 20ου αιώνα, ο μόνος τρόπος για να γίνει το ταξίδι στο νοτιότερο σημείο των ΗΠΑ ήταν μια βόλτα με σκάφος διάρκειας μιας ημέρας, και αυτό εξαρτιόταν από τον καιρό και την παλίρροια.

δρόμος

Αλλά χάρη σε ένα εκπληκτικό μηχανικό θαύμα γνωστό ως Overseas Highway – «Η εθνική οδός που πηγαίνει στη θάλασσα» – που εκτείνεται 171 χιλιόμετρα από το νότιο άκρο της ηπειρωτικής χώρας ανάμεσα σε 44 τροπικά νησιά σε 42 γέφυρες, είναι πλέον εφικτό να οδηγήσεις πάνω από καταγάλανα νερά, πανέμορφα τοπία, εξωτικά θαλάσσια πλάσματα και μαγευτικά δάση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο intronews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα