Γενικά

«Ο Μικρός Covid-19», το animation με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιόδρα

Δημιουργήθηκε προκειμένου να κατανοήσουν τα παιδιά τη φύση του ιού.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο ενημερωτικό κινούμενο σχέδιο με τίτλο «Ο Μικρός Covid-19», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ένα πρωτότυπο κινούμενο σχέδιο με τίτλο «Ο Μικρός Covid-19» και πρωταγωνιστή των Σωτήρη Τσιόδρα και τον κορωνοϊό δημιουργήθηκε για να κατανοήσουν τα μικρά παιδιά τη φύση του ιού.

Την ιδέα για το φιλμ «Ο Μικρός Covid 19», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, συνέλαβε η αστυνομικός και συγγραφέας – παιδικών βιβλίων, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, η οποία το είδε ως ένα είδος «αποστολής» με σκοπό να οδηγήσει τα παιδιά να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα εργαλεία γνώσης. Απευθύνθηκε στην αστυνομικό – γραφίστρια Μαριλένα Γκιρλέμη, στον cinematographer Γιώργο Μυλωνά και στους ηθοποιούς Βούλα Κώστα και Πάνο Κλάδη.

Τέσσερις καλλιτέχνες, που από το πρώτο κάλεσμα αισθάνθηκαν την επιθυμία και την ανάγκη να εμπλακούν, ώστε μαζί, ως ένα μικρό σύνολο, να μεταδώσουν τη σπουδαιότητα του μηνύματος της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της ομαδικής εργασίας, αποτίοντας παράλληλα τιμή στους μικρούς ήρωες αυτής της συλλογικής περιπέτειας, τα παιδιά.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα