Αθλητισμός

Ο Τεληκωστόγλου στο GRAND PRIX 2023

🇬🇷 APOSTOLOS TELIKOSTOGLOU 🇬🇷 MEMBER OF PRE OLYMPIC TEAM OF
GREECE
WOLD TAEKWONDO GRAND PRIX
PARIS 2023 ….

Για την πρωτεύουσα της Γαλλίας Αναχωρεί σήμερα ο αθλητής του συλλόγου παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου για να λάβει μέρος ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας στο Δεύτερο GRAND PRIX του 2023 που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό !!!

Στις διοργανώσεις των Grant Prix έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου από το Ολυμπιακό ράνκινκ , ο αθλητής του συλλόγου μας βρίσκεται στο ταμπλό της διοργάνωσης στην θέση 12 και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει πολύτιμους βαθμούς για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την θέση του μιας και η διοργάνωση είναι βαθμολογικά ( G 6 )

Το Δ.Σ του συλλόγου μας οι προπονητές και τα μέλη του , εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στον Απόστολο , στούς δύο προπονητές κυρίους Παντελή Εφραιμίδη , Ζηνέλη Θεόδωρο , καθώς και στους άλλους αθλητες της προολυμπιακή μας ομάδας που λαμβάνουν μέρος στο grand prix στην πόλη του φωτός , που μάλιστα του χρόνου τέτοια εποχή θα φιλοξενεί την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού , τους 33ους ολυμπιακούς αγώνες !!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα