Αθλητισμός

Ο Τεντόγλου το έκανε ξανά: Νίκησε στο τελευταίο άλμα και στη Ζυρίχη

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε τον πρώτη θέση στο Diamond League της Ζυρίχης επικρατώντας ξανά στο τελευταίο άλμα με 8.20μ.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία συνεχίστηκε και στο Diamond League της Ζυρίχης. Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα ξανά στο τελευταίο άλμα.

Σε έναν αγώνα στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι αντίπαλοί του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με εξαίρεση τον Πίνοκ, ο σπουδαίος άλτης του Γιώργου Πομάσκι το έκανε ξανά.

Όλοι οι άλτες δυσκολεύτηκαν αρκετα να βρουν τα πατήματά τους. Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν μπροστά αφού στα δύο πρώτα άλματα έκανε 7.95 και 8.04.

Ο Γκέιλ τον πέρασε στο τέταρτο άλμα με 8.07. Μάλιστα, ο Λόουσον πέρασε και εκείνος τον Έλληνα πρωταθλητή με 8,05μ., ενώ ο Γιούσκα τον έφτασε με 8.04μ.

Ωστόσο, ο Τεντόγλου είχε καλύτερο δεύτερο άλμα και έτσι είχε ακόμα ένα άλμα. Έτσι, στην τελευταία του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8,20μ. και πήρε τη νίκη στον αγώνα.

Αν δεν αλλάξει κάτι αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για τον Μίλτο Τεντόγλου σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα