Events

Οι «Μικροί Ιστορικοί» ερευνούν το δρώμενο των Μωμόγερων- Σήμερα το απόγευμα στον Χορευτικό Όμιλο Ποντίων “ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ”

Για τους μικρούς μας φίλους! “Μαθαίνουμε για τους Μωμόγερους”, με υπεύθυνη του πρότζεκτ την Έφη Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου !

Σήμερα οι «Μικροί Ιστορικοί» επισκέπτονται τον Χορευτικό Όμιλο Ποντίων «Αντάμωμαν» για να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι το δρώμενο των Μωμόγερων που ενεγράφη το 2016 στον Διεθνή Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Φιλοσοφία του Εκπαιδευτικού Project

Το Εκπαιδευτικό project Οι «Μικροί Ιστορικοί» ερευνούν το δρώμενο των Μωμόγερων, είναι μία διδακτική προσέγγιση με στόχο την ανάπτυξη της δημιουργικής και κριτικής σκέψης αλλά και την τόνωση της αυτοπεποίθησης του παιδιού. Επιπρόσθετα, εμπλουτίζει το γνωστικό επίπεδο, διευρύνοντας τους ορίζοντες των παιδιών, κάνοντας τους να έρθουν σε άμεση επαφή με την Ιστορία, τη Λαογραφία, να σκέφτονται ελεύθερα, να δημιουργούν πρότυπα, βασισμένα σε αξίες και ιδανικά του ανθρωπισμού.

Υ.Γ Ένα εκπαιδευτικό πρότζεκτ που δημιουργήθηκε πριν χρόνια βασισμένο σε εκπαιδευτικές μεθόδους και κάθε χρόνο εμπλουτίζεται.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα