Γενικά

Ολική ανατροπή στην υπόθεση με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα

Ολική ανατροπή στην υπόθεση με το χασκι που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αράχωβα, καθώς σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες το χασκι έπεσε θύμα αγέλης ζώων που του επιτέθηκε τραυματίζοντας το σοβαρά.

Από υλικό που συνέλεξε η αστυνομία προκύπτει ότι το άτυχο χασκι δεν έχασε τη ζωή του από ανθρώπινο παράγοντα αλλά από αγέλη ζώων. Τόσο από το υλικό που προκύπτει από τις κάμερες, όσο και από τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και από τα στοιχεία της νεκροτομής, έπειτα από την εκταφή του σκύλου, δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος να επιτίθεται στον σκύλο.

Αλαλούμ με τις γνωματεύσεις των κτηνιάτρων για τον «Όλιβερ», σχετικά με το αν υπέστη ή όχι κακοποίηση! Η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα μιλώντας σε εκπομπή του MEGA, τόνισε πως δεν μίλησε για σεξουαλική κακοποίηση του χάσκι.

«Οι κτηνίατροι το είδαν σε διαφορετική χρονική στιγμή απ’ ότι το είδα εγώ. Την λέξη που λέτε (σεξουαλική κακοποίηση) δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ήμουν παρούσα στην νεκροτομή και συμφωνήσαμε για ό,τι είδαμε εκείνη τη στιγμή, εκτός από αυτό που δεν μπορούσαμε να δούμε, όταν εγώ είδα όταν το ζώο ήταν εν ζωή. Μετά από 30 ώρες η συγκεκριμένη περιοχή ήταν διαφορετική, με πολύ διαφορετική εικόνα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πέρα από αυτό υπάρχει συμφωνία της δικής μου γνωμάτευσης με το πανεπιστήμιο. Δεν υπάρχει διχογνωμία μεταξύ εμού και των συναδέλφων δεν ξέρω πώς προκύπτει και πώς διαδίδεται αυτό. Πόρισμα δεν έχει δοθεί. Τα πράγματα έχουν πάρει τη σειρά τους. Δεν χρησιμοποίησα την φράση «σεξουαλική κακοποίηση.

Δεν είπα ποτέ αυτή τη φράση, αυτή τη λέξη. Δεν μπορούμε να πούμε την περιοχή της κακοποίησης και το τι ακριβώς έγινε. Εννοείται ότι υπήρχε κακοποίηση, ότι υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για το θέμα».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα