EventsHighlights

Ονειρούπολη Δράμας 2023-2024: Επετειακό Παραμυθένιο Χωριό του Αη Βασίλη- Πότε ανοίγει φέτος

Η Ονειρούπολη Δράμας- το παραμυθένιο χωριό του Αη-Βασίλη, φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας και, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους καθημερινά από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2023.

Με δωρεάν είσοδο για όλους, οι χώροι που φιλοξενούν την Ονειρούπολη 2023-2024 στην πόλη της Δράμας είναι: ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, δωρεάν δράσεις για τα παιδιά, παραστάσεις από θεατρικές ομάδες, happenings (ζωγραφική, παντομίμες, μικρές νεανικές μπάντες, εργαστήρι κατασκευών, εκθέσεις, νέες τεχνολογίες κ.λ.π.) και άλλες παράλληλες δράσεις, θα πραγματοποιούνται με γιορτινό ρυθμό περιμετρικά της «Ονειρούπολης 2023-2024»

Περισσότερες Πληροφορίες

Η Ονειρούπολη στην Δράμα, το παραμυθένιο χωριό του Αη Βασίλη υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, μοιράζοντας χαμόγελα έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, με ελεύθερη είσοδος για όλους.

Στην κεντρική πλατεία της Δράμας -πλατεία Ελευθερίας- και στο Δημοτικό κήπο στεγάζεται η επετειακή , 20χρονη πλέον Ονειρούπολη, που θα χαρίσει ένα μοναδικό ταξίδι στολισμένο με Χριστουγεννιάτικη μαγεία, στην ψυχή όλων και φέτος,  την εορταστική περίοδο 2023-2024.

Πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα