LifestyleΠαιδί

10 πράγματα που μόνο τα παιδιά των 90s θα καταλάβουν

Είστε έτοιμοι για μία γρήγορα αναδρομή στο παρελθόν,;; Αν είσαι παιδί και εσύ των 90s πάμε να πλημμυρίσουμε το μυαλό μας με όμορφες αναμνήσεις.

Μνήμες που φέρνουν συγκινήση αλλά και ενδόμυχη χαρά. Μνήμες από τα σχολικά τα χρόνια, τότε που το μόνο μας άγχος ήταν αν θα μας πάνε εκδρομή.

1) Οι αναπάντητες με τα αθάνατα 3310

Τότε που κάναμε αναπάντητες ο ένας στον άλλον… Κάθε αναπάντητη σήμαινε ένα απλό “γεια” ένα “σε σκέφτομαι”.. Τώρα με το ζόρι παίρνουμε τηλέφωνα 😂

2) Τα βιβλία της Α’ Δημοτικού

Κάποτε γέμιζαν τις τσάντες μας. Μετά τα συρτάρια μας. Μετά το πατάρι μας. Και κάποια στιγμή κατέληξαν απλά σε έναν κάδο ανακύκλωσης. Τα θυμάστε;; Πόσο έχουν αλλάξει πλέον τα βιβλία!

3) Play Station & Game Boy

Η εποχή μας είχε το Play Station 1 ή 2 αν θυμόμαστε καλά. Πόσα παιχνίδια παίζαμε Crush, Super mario. Και στο game boy παίζαμε super mario ξανά, και Λούκυ Λουκ.

4) Super Κατερίνα

Ποια κοπέλα δεν διάβαζε την σούπερ Κατερίνα;;;; Περιείχε νέα, κους κους, συνεντεύξεις αστέρων, συμβουλές, άστρα, σελίδες μόδας, αφίσες! Πόσο όμορφες αναμνήσεις.

5) Καρδουλινι 

Όταν σε ξυπνούσε το Καρδουλινι σου τρεις η ώρα το χάραμα γιατί ήθελε να το ταΐσεις 😂

6) Χτένα για τις ψείρες

Πόσες ψείρες Παναγιά μου, μα πόσες ψείρες. Ο εφιάλτης των παιδικών χρόνων, οι μαμάδες μας πάνω από το κεφάλι μας, που το μόνο που ήθελαν πιστεύω ήταν να πάρουν την ξυριστική μηχανή και να μας κουρέψουν γουλί.

7) Οι κασέτες

Γράφαμε στην κασέτα το τραγούδι που μας άρεσε για να το ακούμε συνέχεια και να το μάθουμε, δεν είχαμε το google βλέπεις τότε να ψάξουμε τους στίχους. Ηχογραφούσαμε τις φωνές μας, κάναμε εκπομπή, σαν τα σημερινά podcast, αν το σκεφτείτε δηλαδή ήμασταν πολύ μπροστά.

8) Τα σούπερ παγωτά

Ποιος δεν έχει φάει αυτήν την πατούσα ή την μπανάνα ή την καραμπόλα.. Καλοκαιράκι και τρέχαμε στα ψυγεία για να πάρουμε τα αγαπημένα μας παγωτά.

9) Σκορδάκι για τις Απόκριες 

Κοζανίτικη Αποκριά χωρίς σκορδάκι δεν ήταν Κοζανίτικη Αποκριά. Κάθε μέρα σε κάθε Φανό μαζευόμασταν παρέες και ρίχναμε με τις ώρες.

10) Nesquik

Ποιος δεν θυμάμαι αυτήν την συσκευασία. Τα απόλυτο σοκολατούχο της παιδικής μας ηλικίας το Nesquik!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα