HighlightsΑθλητισμός

ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ: Με ποιους παίκτες ανανεώνει την συνεργασίας της για δεύτερη συνεχόμενη σεζον

 Ξενοφών Πανός

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ξενοφών Πάνο, πρώτο παίκτης της ομάδας μας σε ασιστ και ένας εκ των αρχηγών την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Ξενοφών, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της

📱📸 KOZANI FC New Media

Γιάννης Παπαδόπουλος

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Γιάννη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Αλέξανδρος Καραγιάννης

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Αλέξανδρε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!

Γιώργος Αποστολίδης

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Χάρης Ψάλτης

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χάρη Ψάλτη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Χάρη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!

Κωνσταντίνος Βοριατζιδης

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Κωνσταντίνε, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΟΡΙΑΖΙΔΗ!

Αδαμ Κούφας

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αδάμ Κούφα, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Αδάμ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΑΔΑΜ ΚΟΥΦΑ!

Σάκης Κανουλας

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Κανούλα, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
Σάκη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΑΝΟΥΛΑ!

Τάσος Καραγκιόζης

Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τερματοφύλακα Τάσο Καραγκιόζη, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα μας, για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!
💪 👊 Τάσο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα