Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε τα ρεβίθια και βράζουμε για 20 λεπτά.
- Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό για να τα κρυώσουμε.
- Κόβουμε το αγγούρι και μικρά κυβάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ.
- Κόβουμε τα ντοματίνια και τα βάζουμε στο μπολ.
- Προσθέτουμε την κάππαρη, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την τσίλι ψιλοκομμένα, τον χυμό από το λεμόνι, το μέλι, το ελαιόλαδο, τον δυόσμο και τον βασιλικό ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι.
- Βάζουμε τα κρύα ρεβίθια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σπάμε τη φέτα σε κομμάτια, βάζουμε τον δυόσμο, τον βασιλικό, πιπέρι, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.