Αθλητισμός

Παραλίμνιος αγώνας δρόμου Ρυμνίου 5,5χλμ 2019- Στη Μνήμη του δασκάλου Νίκου Αρβανίτη

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ρυμνίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και με την στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, διοργανώνουν τον Παραλίμνιο Αγώνα Δρόμου 5.5 χλμ και τον μαθητικό αγώνα 1000 μέτρων, το Σάββατο 21 Σεπτέμβριου 2019.

Ο αγώνας διεξάγεται στη μνήμη του αείμνηστου δάσκαλου και για πολλά χρόνια προέδρου της κοινότητας Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

(Εκκίνηση-Τερματισμός): κεντρική πλατεία ΡΥΜΝΙΟΥ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

17:45 Μαθητικός αγώνας 1000 μέτρων

18:00 Αγώνας 5.5 χλμ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

α) 5.5χλμ. αγώνας ανώμαλου δρόμου

β)1 χλμ μαθητικός αγώνας

ΕΠΑΘΛΑ

ΚΥΠΕΛΑ για τους 3 πρώτους και τις 3 πρώτες του αγώνα των 5.5χλμ και ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσό αργυρό, χάλκινο) για τους νικητές/τριες του μαθητικού αγώνα 1000 μέτρων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι, καθώς και αθλητές συλλόγων. Ολοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό, να είναι σωματικά υγιείς για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη και αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις των διοργανωτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εγγραφές θα γίνονται στο τηλ. 6974566212 (Σταθόπουλος Τάκης). Επίσης οι δηλώσεις θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα από τις 16.00 έως 17:30.

Σε όλη την διαδρομή του αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα