• 6 ή 8 Φύλλα
  • ελαιόλαδο ή αγνό βούτυρο
  • 3 φλιτζάνια γάλα
  • 2 αυγά
  • 1 κοφτό κουτ. του γλυκού αλάτι

Γέμιση

Τυρί φέτα, κασέρι ή χόρτα ή αυγά (και οτιδήποτε άλλο τις αρεσκείας σας).

Χρόνος παρασκευής

40 λεπτά

Παρασκευή

Λαδώνουμε το ταψί. Σ’ ένα άλλο σκεύος προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά, το αλάτι, το λάδι και τα χτυπάμε ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Βουτάμε ένα-ένα στο μείγμα συνολικά 3 φύλλα ώστε να βραχούν καλά και τα τοποθετούμε στο λαδωμένο ταψί.

Απλώνουμε την γέμιση σε όλη την επιφάνεια του τρίτου φύλλου και καλύπτουμε με άλλα 3 φύλλα επίσης βρεγμένα επαναλαμβάνοντας την διαδικασία.

Τέλος ρίχνουμε το μείγμα που έχει περισσέψει από πάνω.

Ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C