Γενικά

Περήφανος γιος μιλά για τον πατέρα του με σύνδρομο Down και εξηγεί γιατί δεν θα τον άλλαζε ποτέ και για κανένα

Όταν είμαστε παιδιά, η αγάπη και η υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους γονείς μας γίνεται ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε πως θα ήταν αν κάποιος από τους γονείς σας είχε σύνδρομο Down ;

Ο Sader Issa, ένας 21χρονος από τη Συρία, μοιράζεται πως ανατράφηκε κάτω από αυτές τις συνθήκες και λέει ότι δεν θα άλλαζε τίποτα με τον πατέρα του, επειδή αυτός τον βοήθησε να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

Εμείς πιστεύουμε ότι το παράδειγμα από αυτή την οικογένεια δείχνει ότι όταν ένα άτομο είναι πρόθυμο να πολεμήσει, μπορεί να πετύχει ό, τι θέλει. Και η ιστορία τους είναι ένα σαφές παράδειγμα ότι δεν έχει σημασία τι λένε οι άνθρωποι ή πόσο περίπλοκη μπορεί να φαίνεται μια κατάσταση, γιατί η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία.

Μια παραδειγματική ιστορία

Το όνομά του είναι Sader Issa και είναι ένας άνθρωπος που είναι περήφανος για τις ρίζες του. Η παιδική ηλικία του ήταν γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα, επειδή ο πατέρας του προσπάθησε πάντα να κάνει τη ζωή του όπως ενός οποιουδήποτε παιδιού. Ακόμα κι αν για μερικούς ανθρώπους, αυτό θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση και κάτι πολύ περίπλοκο να αντιμετωπίσουν, ο πατέρας του Sader προσπάθησε να μεγαλώσει τον γιο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η βάση των πάντων: 2 εξαιρετικοί γονείς

 

Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η σχέση του με τους γονείς του είναι διαφορετική από τις άλλες οικογένειες, ο Sader λέει ότι δεν είναι.

Η σχέση που έχουν χτίσει για τόσα χρόνια ήταν τόσο κοινή όσο και οποιαδήποτε άλλη. Με το πέρασμα του χρόνου, μπορούσαν να απολαύσουν την αγάπη, την απλότητα, την ταπεινοφροσύνη και κατάφεραν να περάσουν από τις αντιξοότητες όταν διαφωνούσαν.

Με αυτό, έχουν προσπαθήσει να δείξουν στους άλλους ότι όλα είναι δυνατά και ότι μπορούν να αλλάξουν την αντίληψή τους σαν μια οικογένεια στην οποία η αγάπη ήταν το πιο σημαντικό πράγμα.

Ένας σκληρά εργαζόμενος και σεβαστός πατέρας

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα