Μέθοδος Εκτέλεσης
Για τη ζύμη
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Ιδανικά, αφήνουμε 5-10 λεπτά για να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
- Προσθέτουμε το σκληρό αλεύρι, το αλεύρι γ.ο.χ., το αλάτι και χτυπάμε με τον γάντζο σε δυνατή ταχύτητα για 7-8 λεπτά μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη.
- Μεταφέρουμε σε λαδωμένο μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο. Θα χρειαστεί 1- 1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε μακριά λωρίδα περίπου 40 εκ. και ανοίγουμε σε πλάτος 2-3 εκ. Απλώνουμε κατά μήκος της λωρίδας το σουσάμι, τα τυριά και ρολάρουμε. Αν θέλουμε να κολλήσει πιο εύκολα η ζύμη, αλείφουμε με ζαχαρόνερο.
- Τυλίγουμε σε σαλιγκάρι και μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Για τη σύνθεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της ζύμης τη σάλτσα ντομάτας, τη μοτσαρέλα, το μπέικον σε κομμάτια και ψήνουμε για 30-40 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.