Γενικά

Ποιους δρόμους κλείνουν σήμερα οι αγρότες

Σε εφαρμογή θέτουν από σήμερα τις αποφάσεις που έλαβαν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας οι αγρότες από όλη τη χώρα.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι θα προχωρήσουν στη νέα φάση των κινητοποιήσεών τους, με μπλόκα σε εθνικούς δρόμους, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να πιέσουν την κυβέρνηση για τα αιτήματά τους.

Που θα στηθούν τα μπλόκα

Σήμερα οι αγρότες θα προχωρήσουν σε δίωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών, σε συγκεκριμένα σημεία.

Ειδικότερα, το πρώτο μπλόκο θα στηθεί στη 1 το μεσημέρι σε Μάλγαρα, Δερβένι, Στρυμωνικό, Χαλκηδώνα, Κουλούρα από τους αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 3 το μεσημέρι οι κινητοποιήσεις μεταφέρονται στον Αλμυρό, όπου θα βρεθούν οι αγρότες της περιοχής, ενώ στις 5 το απόγευμα οι αγρότες της Θεσσαλίας θα βρεθούν σε Πλατύκαμπο (ΠΑΘΕ), Καρδίτσα (Ε 65) και Στεφανοβίκειο (παλαιά εθνική οδό Λάρισας- Βόλου).

Τέλος, στις 18:00 οι αγρότες της Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσουν σε δίωρες κινητοποιήσεις στα Νέα Μουδανιά.

Έρχονται κι άλλες κινητοποιήσεις

Παράλληλα, κινητοποιήσεις στην Πατρών – Πύργου, την Πατρών – Τριπόλεως και την Πατρών – Αθηνών εξετάζουν οι αγρότες του Αιγίου, οι οποίοι αναμένεται να «κατέβουν» με τα τρακτέρ και στο κέντρο της Πάτρας τις επόμενες ημέρες.

Ακόμη, οι αγρότες από τις Σέρρες ετοιμάζονται να κλείσουν το τελωνείο Ευζώνων, ενώ ταυτόχρονα οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Πολύκαστρου θα κατευθυνθούν προς το τελωνείο του Προμαχώνα.

Τέλος, στην Αχαΐα οι αγρότες εξετάζουν τρία σενάρια: Να κλείσουν τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού ή να περάσουν με τα τρακτέρ τους μέσα από την Πάτρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα