EventsHighlights

Ποιους τραγουδιστές θα δούμε στο φετινό river party;

Τι δε λείπει πλέον από τα καλοκαίρια μας;; Το 44° River Party έρχεται και φέτος 2-4 Αυγούστου με μοναδικές εμφανίσεις και event!
Εισιτήρια στο: www.riverparty.net/44riverparty/
Προκράτηση θέσης κάμπινγκ στο:
https://www.riverparty.net/camp/

Παμε να δούμε τους τραγουδιστές:

Μαρίνα Σάττι

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Marina Satti, εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στην Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει για πρώτη φορά στο Νεστόριο και το River Party, ένα δυναμικό live.

Melisses

Οι Melisses το Νούμερο ένα συγκρότημα της χώρας επιστρέφουν στο Νεστόριο και στο River Party μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.
To αγαπημένο μας συγκρότημα με τον υπερταλαντούχο frontman Χρήστο Μάστορα μας υπόσχεται ένα μοναδικό party μέχρι τελικής πτώσεως.

Σωκράτης Μάλαμας & Ιουλία Καραπατάκη.

Ο πλέον αγαπητός Σωκράτης Μάλαμας, ο τελευταίος των μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών, επιτέλους μετά από αρκετά χρόνια στο Νεστόριο και το River Party. Μαζί του για πρώτη φορά στο φεστιβάλ μας η νέα μεγάλη φωνή του ελληνικού τραγουδιού και το πιο hot όνομα της σκηνής, η Ιουλία Καραπατάκη.

Toquel

Ο Toquel για πρώτη  φορά στο River Party  παρουσιάζει τον νέο του προσώπικό δίσκο “1111” αλλα και όλα τα iconic hits της προηγούμενης πενταετίας σε ένα live show δίχως προηγούμενο 2 με 4 Αυγούστου στο Νεστόριο, Καστοριάς

Πάνος Βλάχος 

To πιο hot πολυσυζητημένο ανερχόμενο όνομα στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, o Panos Vlahos, o άγνωστος τραγουδοποιός, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο River Party Reboot – Νεστόριο Καστοριάς τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο μοναδικό Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει  και φέτος στο δεύτερο σπίτι του, στο 44ο River Party στο Νεστόριο, να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Παρουσιαστής ο Μπάμπης Μπατμανίδης

Ο Μπάμπης Μπατμανίδης λοιπόν, ο πανταχού παρόν Υπερήρωας της καρδιάς σας, ο Μπάτμαν των πλουσίων, φτωχών, instagramers, youtubers και ντελιβεράδων, ο λαϊκός βάρδος του απόδημου χιπστερισμού, θα είναι μαζί μας μέρα νύχτα στο Νεστόριο. Θα είναι εκεί όταν με την τσίμπλα στο μάτι θα πάτε να παραγγείλετε καφέ. Θα είναι εκεί όταν χαλαρώνετε στην πισίνα στο ποτάμι να κάνει βόμβες για να σας κάνει λούτσα. Θα είναι εκεί να παρενοχλεί τους καλλιτέχνες μας μέχρι να φάει ban από την σκηνή. Θα ψήσει σουβλάκια για σας και θα σας σερβίρει παγωμένες μπύρες. Θα παίξει και μουσική στο Tequila Bar σε ένα special DJ Set που όμοιό του δεν έχετε ξαναματαδεί ξαναματακούσει.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα