LifestyleΓυναίκα

Πώς να φορέσεις τις φόρμες σου από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Τα kouzougirls ήρθαν και πάλι για να σε βοηθήσουν αν θέλεις να φορέσεις τις φόρμες σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, δείχνοντας στιλάτη και μοντέρνα κάθε ώρα και στιγμή.

1. Με μακρύ παλτό

Συνδύασε τις φόρμες σου με ένα μακρύ παλτό και σνικερς ή αρβυλακια και απογείωσε το στυλ σου. Ευκολοφόρετο, άνετο και κομψό, ότι πρέπει για τις πρωινές βόλτες σου. Θα το λατρέψεις.

2. Με μποτάκια ή αρβυλάκια

Ποιος είπε ότι τα μποτάκια ή τα αρβιλακια είναι μόνο για πιο καλά ντυσίματα;; Τόλμησε και φορέσε τα με την αγαπημένη σου φόρμα και φτιάξε έναν τέλειο άνετο και μοντέρνο συνδυασμό.

φόρμα με αρβυλάκια

3. Φόρμες με oversized σακάκι

Τοπ συνδυασμός, το σακάκι δίνει μια διακριτική θηλυκή πινελιά. Ολοκλήρωσε το στιλ σου με ωραίες ασημένιες ή χρυσές λεπτομέρειες σε κοσμήματα και απογείωσε το look σου.

 

4. Sweatpants set με sneakers

Ο πιο χουχουλιάρικος και στιλατος συνδυασμός. Φόρεσε τις φόρμες σου με τα αγαπημένα σου σνικερς, σκουφάκια και κασκόλ με χρώμα και νιώσε άνετη και στιλατη.

5. Πανωφόρια με γούνα ή biker με γούνα

Φόρμες και κολάν γυμναστικής, με τέλεια πανωφόρια, χιαστί τσάντες και αθλητικό παπούτσι, θα δείχνει πάρα πολύ όμορφο, αλλά και κομψό.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα