Αθλητισμός

Πόσα κέρδισαν Μιλτος Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τις επιδόσεις τους

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον ανοιχτό στίβο φέτος με σχεδόν 2.000 αθλητές από 192 χώρες να βρίσκονται στη Βουδαπέστη. Τα πριμ για όσους κατακτήσουν την κορυφή δε, ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Όλοι οι αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη κυνηγούν τα μετάλλια και τα ρεκόρ, καθώς μαζί με την προσωπική επιτυχία έρχονται και κάμποσες χιλιάδες ευρώ. Πόσα κέρδισαν Μιλτος Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τις επιδόσεις τους;

Τα πριμ για τους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2023

Οι αθλητές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη φέτος διαγωνίζονται για ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό σε σχέση με παλαιότερα. Συνολικά το ποσό που διανέμεται φέτος είναι περίπου 8,5 εκατ. δολάρια.

Η διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος διαθέτει φέτος επιπλέον 2 εκατομμύρια δολάρια από πρόστιμα που πλήρωσε η Ρωσική Ομοσπονδία Στίβου για παραβίαση των κανόνων για το ντόπινγκ. Επίσης, η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών TDK θα μοιράσει για άλλη μια φορά 100.000 δολάρια στους νικητές των χρυσών μεταλλίων, που θα σπάσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ της IAAF στη διοργάνωση.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Τα πριν για αθλητές

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Τα πριμ για τις σκυταλοδρομίες

Αντίστοιχα, στις σκυταλοδρομίες τα ποσά έχουν ως εξής: 80.000 δολάρια το χρυσό μετάλλιο, 40.000 δολάρια το αργυρό μετάλλιο και 20.000 το χάλκινο ενώ ακολουθούν μέχρι την 8η θέση τα ποσά των 16.000, 12.000, 8.000, 6.000 και 4.000 δολάρια για την 8η θέση.

Με πληροφορίες του as.com, lifo

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα