Γενικά

Πότε πέφτει φέτος η Cyber Monday

H Cyber Monday είναι η Δευτέρα μετά τις διακοπές των Ευχαριστιών στην Αμερική, ή αλλιώς η Δευτέρα μετά την black Friday. Συνήθως πέφτει μέσα στον μήνα Νοέμβριο, εκτός από την περίπτωση όπου η ημέρα των Ευχαριστιών πέσει στις 27 ή 28 Νοεμβρίου, οπότε τότε πέφτει Δεκέμβριο.

Γεινκά το εύρος των ημερομηνιών για την Κυβερνο-Δευτέρα είναι από τις 26 Νοεμβρίου ως τις 2 Δεκεμβρίου.

Για το έτος 2023 η Cyber Monday πέφτει τη Δευτέρα στις 27 Νοεμβρίου, αλλά μπορεί να διαρκέσει και μια ολόκληρη εβδομάδα (για αυτό και λέγεται και cyber week), όπως συμβαίνει και με τις προσφορές της μαύρης Παρασκευής (Black Friday).

Επομένως, αν χάσετε τις προσφορές της Black Friday δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μιας και η ημέρα αυτή θα σας αποζημιώσει, και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού σας.

Στην πραγματικότητα οι εκπτώσεις της Black Friday και της Cyber Monday αφορούν την ίδια χρονική περίοδο. Δηλαδή ξεκινούν με έναν μεγάλο χαμό την ημέρα της Black Friday, συνεχίζουν το Σαββατοκύριακο (σε πολλές περιπτώσεις online) και κρατούν μέχρι και τη Δευτέρα Cyber Monday.

Μπορείτε να βρείτε πολύ καλές τιμές σε γκατζετάκια, ηλεκτρικές συσκευές, τηλέφωνα, ηλεκτρονικά είδη και γενικά σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας. Φυσικά οι εκπτώσεις έχουν επεκταθεί και σε άλλα είδη όπως ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ μόδας, κτλ.

Καλές διαδικτυακές αγορές!

Πηγη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα