Κοζάνη Τοπικά Νέα

Πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Στην υλοποίηση προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών έχει προχωρήσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού «UNICERT»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και σπουδαστές, πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ, που θέλουν να ασχοληθούν με την εκπαίδευση ενηλίκων, σε εκπαιδευτές Κ.Δ.Β.Μ. Δήμων, σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με συναφή στο αντικείμενο εργασιακή εμπειρία, καθώς και σε εκπαιδευτές Σχολών Γονέων.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να «βοηθηθούν άνεργοι αλλά και εργαζόμενοι της περιοχής, ώστε να αποκτήσουν πρόσθετα προσόντα».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της «UNICERT», Δημήτρης Δρεπάνης αφού τόνισε ότι «είναι η πρώτη φορά όπου ένας φορέας πιστοποίησης συνεργάζεται με ένα επιμελητήριο», ενώ πρόσθεσε ήδη έχει ξεκινήσει ο 4ος κύκλος εκπαίδευσης των εκπαιδευτών.

Το κόστος της εκπάιδευσης, που υλοποιείται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσω βιωματικών και διαδραστικών μεθόδων θα ανέρχεται στα 250 ευρώ, ενώ η διάρκεια εκπάιδευσης θα είναι 150 ώρες.  Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στο link: https://www.evekozani.gr/Page/display_page

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα