EventsHighlightsΚοζάνηΟδηγός πόλης - ΠροτάσειςΤοπικά Νέα

Πρόγραμμα πολιτιστικό καλοκαίρι “Λασσάνεια 2020”

Το 2020 θα μείνει στη μνήμη όλων μας, ως το έτος, που ενώ  ο άνθρωπος έχει φθάσει τόσο ψηλά σε όλους τους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας,  έχει συνειδητοποιήσει  πόσο αδύναμη και ευάλωτη είναι η ύπαρξή του. Είναι η χρονιά, που οι περισσότεροι από εμάς-αν όχι όλοι-αναθεωρήσαμε τις αξίες της ζωής και τροποποιήσαμε την ιεραρχική κλίμακα, σε εντελώς διαφορετική βάση.  Ετσι η αξία του  πολιτισμού μέσα από τη δημιουργία και την επικοινωνία τέθηκε στο επίκεντρο της ύπαρξής μας .

Ο Δήμος Κοζάνης, παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατανοώντας την ανάγκη των πολιτών  και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας ,  μέσα από τον συντονισμό των δράσεων των Νομικών του Προσώπων ( ΟΑΠΝ, ΔΗΠΕΘΕ, ΚΔΒΚ) , παρουσιάζει τις πολιτιστικές δράσεις  του Καλοκαιριού και τις δράσεις των 38ων  Λασσανείων και καλεί όλους-μικρούς και μεγάλους- να συμμετέχουν σε αυτές.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού: Ελπίδα Κουϊμτζίδου
Πρόεδρος ΟΑΠΝ: Ζήσης Μάρας
Πρόεδρος Δηπεθέ: Νικόλαος Κέφαλος
Πρόεδρος ΚΔΒΚ: Ιωάννης Μυροφορίδης

Δείτε το προγραμμα ΕΔΩ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα