HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Πτολεμαΐδα: Τραγικές στιγμές για 42χρονη που έχασε σε σύντομο χρονικό διάστημα τον άνδρα και το παιδί της

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι μια 42χρονη έχασε τον άνδρα της και το μωρό της. Για το μωράκι είχε στηθεί Γέφυρα ζωής το περασμένο καλοκαίρι, καθώς λίγο μετά τη γέννα το βρέφος διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν συνοδεύσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το βρέφος, προκειμένου αυτό να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί είχαν προτείνει να βαπτίσουν το νεογέννητο βρέφος μετά τη γέφυρα ζωής για τη διακομιδή του.

Ο σύζυγος της αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ το μωράκι μεταφέρθηκε πριν λίγες μέρες με λοίμωξη του αναπνευστικού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς η κατάληξη ήταν άσχημη και για τους δύο. Τραγική φιγούρα η 42χρονη που μέσα σε λίγες ώρες έχασε και τον άνδρα της και το παιδάκι της.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα