ΚοζάνηΟδηγός πόλης - Προτάσεις

“The Wod” το γυμναστήριο που αλλάζει τα δεδομένα στα Σέρβια Κοζάνης!

Γυμναστήριο «The Wod» στο κέντρο των ΣέρβιωνΑγίου Γεωργίου 24-, σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο . Τhe W.O.D σημαίνει Τhe Workout Of the Day -η προπόνηση της ημέρας- και σας περιμένει να ανακαλύψετε πως θα γίνετε πιο υγιείς, πως θα δυναμώσετε το σώμα και το πνεύμα σας και πως θα έχετε αντοχή και όρεξη για τη ζωή.
Το «The Wod» προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ομαδικής και ατομικής γυμναστικής “aerobic, pilates, cross-fit, yoga, τραμπολινο, trx (ιμάντες αιώρησης), ελεύθερα βάρη και γυμναστική για παιδιά”, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες και την ηλικία του κάθε ασκούμενου βελτιώνοντας τη δύναμη, την αντοχή, την ευκινησία, την απώλεια βάρους, την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, την ισορροπία και πρωτίστως την διάθεση και διασκέδαση.
Ανακαλύψτε μέσα από τα παραπάνω προγράμματα την λειτουργική γυμναστική με το βάρος του σώματος, τους ιμάντες αιώρησης, τα λάστιχα, τις μπάλες πιλάτες και τα ελεύθερα βάρη. Η λειτουργική γυμναστική (κινησιολογία) αποτελεί μια νέα παγκόσμια τάση και ταυτόχρονα καινοτόμο μέθοδο σωματικής εκγύμνασης που βασίζεται σε ευρέως αποδεκτές προπονητικές αρχές. Απλές καθημερινές κινήσεις μετατρέπονται σε ένα πλούσιο ασκησιολόγιο μεταφέροντας τις αναγκαίες για το άτομο δεξιότητες στο πρόγραμμα του κάθε χώρου άθλησης.
Το γυμναστήριο λειτουργεί καθημερινά 9:00-13:00 και 16:00- 22:00 εκτός Κυριακής. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα προπονήσεων στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6978038345 ή με μια επίσκεψη στο χώρο και κάνετε κράτηση για μια δωρεάν δοκιμή.

 

1 σχόλιο

Ευα 9 Ιουλίου 2020 at 15:52

Εγγυηση τιποτε αλλο! Τα λογια περιττα! Το καλυτερο γυμναστηριο της περιοχης και οχι μονο! Θωμάς Θύμνιος! Ο καλυτερος!!! THE WOD και ξερό ψωμί!!!! Σ ευχαριστω για την υπομονη σου και επιμονη σου!!! Καλες δουλειες και καλο καλοκαιρι!! Τα λεμε απο φθινοπωρο!

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα