HighlightsLifestyleΓυναίκα

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Ντυμένοι στα λευκά και με αρκουδάκια στα χέρια, σήμερα η κηδεία της 21χρονης

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη πάλεψε με χαμόγελο και τρομερό σθένος. Η κηδεία της, στα Χανιά, βρίσκει αγκαλιασμένους συγγενείς και φίλους όπου δεν μπορούν να αντέξουν το πένθος. Οι περισσότεροι ντυμένοι στα λευκά.

Τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι, την 21χρονη Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, που μετά από σκληρή μάχη τριών χρόνων με τον καρκίνο έχασε τη ζωή της σε νοσοκομείο του Χιούστον των ΗΠΑ, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους την αγάπησαν.

Στα Χανιά επικρατεί βουβός πόνος, καθώς η Ραφαέλα Πιτσικάλη ήταν σε όλους ιδιαίτερα αγαπητή. Την αγάπησε όμως και ολόκληρη η Κρήτη, καθώς μέσα και από τις αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδινε σε όλους μαθήματα θάρρους και απίστευτης αισιοδοξίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τη νεαρή κοπέλα θα ξεκινήσει στη 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Ραφαέλας, που προ ημερών γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας, τόνισε ότι επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας είναι οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά. Δείτε τις εικόνες του neakriti.gr.

Με τραγούδι αποχαιρέτησαν τη γλυκιά Ραφαέλα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα