ΕξορμήσειςΚοζάνηΟδηγός πόλης - ΠροτάσειςΤοπικά Νέα

Σ.Ε.Ο. Κοζάνης: εξόρμηση Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μονοπάτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου με αφετηρία και τερματισμό την Βεργίνα Ημαθίας

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 εξόρμηση στο Μονοπάτι του Μεγάλου Αλεξάνδρου με αφετηρία και τερματισμό την Βεργίνα Ημαθίας.

Ώρα αναχώρησης: 08.00 π.μ. από τη Στρατολογία

Συνολικό μήκος 11χλμ. διάρκειας περίπου 4-4.5 ώρες και υψομετρικής διαφοράς 400 μ.
Η εξόρμηση είναι εύκολη και ιδανική για αρχαρίους και παιδιά.

Προαιρετικά, πριν την έναρξη της πορείας θα γίνει επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους και στο μουσείο από όσους το επιθυμούν. Στο μέσο της διαδρομής βρίσκεται ο Ιστορικός Βράχος του Παλαιόκαστρου πάνω από το βάραθρο του Γαλακτού, στο Ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Πάντων στα Παλατίτσια Ημαθίας.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καπέλο, αντιηλιακό, αδιάβροχο, νερό. Στο περιοδικό και στην ιστοσελίδα μας περιγράφονται αναλυτικά όσα χρειάζονται για τις εξορμήσεις.

Συντονιστές εξόρμησης: Γκαραβέλλας Σπύρος-Νίνα Βεντούλη.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου Κ. Ντιούφα 2 από τις 20:30 – 22:00 και στα τηλέφωνα 6977464725 24610 25909.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα