HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Λαζαρίδης, ειδικός φρουρός από το Τσοτύλι- Το μήνυμα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στο facebook

Σαν σήμερα (06-09-15) κατέληξε στο 401 Γ.Σ.Ν.Α, ο Ειδικός Φρουρός Ευστάθιος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, που τραυματίσθηκε βαριά το 2007 κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά της Κρήτης, από πυρά κακοποιών .
Το Σεπτέμβριο του 2015, σε ηλικία 37 ετών, έπειτα από 8 δύσκολα και επίπονα χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από πολύχρονη μάχη για τη ζωή.
Πιστός στον όρκο του, χάθηκε εκπληρώνοντας το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα, την κοινωνία και τον άνθρωπο.
Άλλωστε οι άνθρωποι πεθαίνουν μονάχα όταν ξεχαστούν, και o Στάθης δεν θα ξεχαστεί!
#Αθάνατος
#gadpdmakedonias

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από την αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη.

Ο ειδικός φουρός, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, από σφαίρα όπλου τύπου καλασνίκοφ, σε επιχείρηση που είχε οργανωθεί από την ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά στα Ζωνιανά Κρήτης.

H επιχείρηση είχε οργανωθεί την 5η Νοεμβρίου του 2007. Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ που πήραν μέρος σε αυτή, δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις.

Στα πρώτα αυτοκίνητα που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς επέβαινε ο 27χρονος Στάθης Λαζαρίδης, πατέρας ενός μωρού μόλις δύο μηνών.

Διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και όλα αυτά τα χρόνια έδινε τη μάχη προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον του.

Τελικά δεν τα κατάφερε και στις 6-9-2015 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Η πολιτεία φρόντισε να στείλει τον Στάθη Λαζαρίδη, σε κέντρο αποκατάστασης, στο Ισραήλ, αλλά η νοσηλεία δεν είχε αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί της Κρήτης δεν τον ξέχασαν και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ΠΟΤΕ!!!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα