Αθλητισμός

Σαν σήμερα η Ελλάδα κατακτά το EURO 2004- 20 χρόνια από το έπος της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια η Εθνική ποδοσφαίρου του Ότο Ρεχάγκελ νικούσε την Πορτογαλία με 1-0 και μας έβγαζε στους δρόμους.

Σαν σήμερα σημειώνεται μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όταν η εθνική Ελλάδας στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς επικρατεί στον τελικό του Euro 2004 της διοργανώτριας Πορτογαλία με 1-0. Το γκολ σημειώνει στο 57ο λεπτό ο Άγγελος Χαριστέας, για να στείλει στα ουράνια όλους τους συμπατριώτες του. Η «γαλανόλευκη αρμάδα» του Ότο Ρεχάγκελ είχε δείξει τις… διαθέσεις της κόντρα στους Ίβηρες από το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, όταν είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα με 2-1. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή, Μάρκους Μερκ, ένα ατελείωτο πάρτι στήνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια, για να γιορτάσει τον θρίαμβο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα