Αθλητισμός

Σαν σήμερα σκοτώνεται ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο παγκόσμιος αθλητισμός «πάγωσε» στο άκουσμα της είδησης πως ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Τι οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα

Περίπου στις 9 το πρωί (τοπική ώρα) της 26ης Ιανουαρίου 2020 ο Κόμπι Μπράιαντ έχει επιβιβαστεί στο ελικόπτερο έχοντας δίπλα του τη 13χρονη κόρη του Τζιάνα. Λίγα λεπτά αργότερα θα ξεκινούσε γι’ αυτό που αποδείχτηκε η τελευταία πτήση της ζωής του.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε αυτός και άλλα οχτώ άτομα σηκώθηκε στον αέρα για μια σύντομη πτήση, μέχρι το Μπέρμπανκς της Καλιφόρνια. Το υπερπολυτελές ελικόπτερο (το περιέγραφαν σαν σουίτα ακριβού ξενοδοχείου) «Sikorsky S-76B» του Κόμπι Μπράιαντ είχε πάρει ειδική άδεια για να πετάξει, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Ο έμπειρος πιλότος, βασίστηκε περισσότερο στο ένστικτό του και λιγότερο στα όργανα. Η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη και μετά από δεκαπέντε λεπτά συνεχόμενων κύκλων, το ελικόπτερο προσέκρουσε σε έναν λόφο με μια εκκωφαντική έκρηξη. Συντρίμμια και άνθρωποι έγιναν ένα πριν πέσει μια εκκωφαντική σιωπή, αυτή που ακολουθεί συνήθως μια εναέρια τραγωδία και λίγες ώρες μετά ο κόσμος πάγωσε στο άκουσμα της είδησης. Ο Μπλακ Μάμπα είχε φύγει για έναν άλλο μπασκετικό γαλαξία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα