Γενικά

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για κλοπή και απάτη

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ενός 50χρονου ημεδαπού και μιας 50χρονης αλλοδαπής, για κλοπή και απάτη.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επισταμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, εισέρχονταν σε οικία 69χρονης ημεδαπής, της οποίας τύγχαναν γνωστοί και χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από αυτή, αφού αφαιρούσαν την κάρτα ανάληψης χρημάτων της, προέβησαν σε αναλήψεις χρηματικών ποσών, συνολικού ύψους 2.450 ευρώ.

Επιπρόσθετα, χθες (18-05-2020) το μεσημέρι, συνελήφθη ο 50χρονος από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στη Φλώρινα, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ράβδος από τεφλόν, μήκους 66 εκατοστών και μία ξύλινη ράβδος, μήκους 62 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα