Κοζάνη Πείτε μας εσείς Τοπικά Νέα

Σε κακή κατάσταση η Εθνική οδός Λάρισας- Κοζάνης (φωτ.)

Ένας αναγνώστης, κάτοικος Λάρισας και Σαρανταπόρου έστειλε στη στήλη φωτογραφίες από την κακή κατάσταση της Εθνική οδός Λάρισας – Κοζάνης. Στην επικοινωνία του μαζί μας ανφέρει:

«Εθνική οδός Λάρισας Κοζάνης, μετά την Ελασσόνα. Όχι ότι το καλοκαίρι τα πράγματα είναι καλύτερα, τα ίδια χάλια υπάρχουν, όμως τώρα το χειμώνα για όποιον θέλει να κινηθεί βόρεια της Ελασσόνας προς Κοζάνη, θα πρέπει να έχει τα μάτια του … τετρακόσια!

Τα πρανή δεν υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια! Σε κάποια σημεία μάλιστα ανάμεσα στο Λυκούδι και στη Γεράνεια, τα χωράφια που καλλιεργούνται δεξιά και αριστερά του δρόμου, έχουν οργωθεί ως εκεί που τελειώνει η άσφαλτος! Τα κολωνάκια στην άκρη του δρόμου δεν υπάρχουν και δύο τρία που έχουν μείνει στη θέση τους, επειδή είναι μέσα στο χωράφι πλέον, στο επόμενο όργωμα δεν θα υπάρχουν κι αυτά!

Ο δρόμος από τη γέφυρα μετά το Μικρό Ελευθεροχώρι ως τα όρια με το νόμο Κοζάνης, λόγω του ότι δεξιά κι αριστερά δεν καθαρίστηκε ποτέ, είναι μια μόνιμη παγίδα.

Τα νερά και τα χώματα δεν έχουν καμία διέξοδο, με αποτέλεσμα να καταλήγουν όλα μέσα στο οδόστρωμα. Η βλάστηση έχει καλύψει τα πάντα και σε πολλά σημεία το κλάδεμα γίνεται μόνο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, τα οποία δίνουν και το σχήμα!

Αναρωτιέμαι..

Δεν διέρχεται από δω, κανένας από όλους όσους είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση του οδικού δικτύου;

Δεν βλέπει κανένας την καταπάτηση δεξιά και αριστερά του δρόμου;

Δεν βλέπει κανένας πόσο επικίνδυνη είναι η διέλευση του δρόμου, που έχει το χαρακτηρισμό της «Εθνικής οδού»?

Και μη μας πούνε τώρα ότι ο δρόμος πρόσφατα συντηρήθηκε και ότι διατέθηκαν χιλιάδες ευρώ για αυτό το λόγο!

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους και μάλιστα έχουν τραβηχτεί μετά από ήπια καιρικά φαινόμενα!

Μια διέλευση – αυτοψία κάποιου «υπεύθυνου»(?) είναι αρκετή για να διαπιστώθει του λόγου το αληθές. Αλλά να πας εβδομήντα πέντε χιλιόμετρα μακριά από τη Λάρισα κι άλλα τόσα να γυρίσεις, είναι πολύ μεγάλη απόσταση!»

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό που απέστειλε ο αναγνώστης

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα