Γενικά

Σε καραντίνα Γεωργιάδης και Παπαθανάσης-Ήρθαν σε επαφή με επενδυτή που ήταν θετικός στον ιό

Σήμερα μάλιστα επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη – Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ οι υπουργοί Ανάπτυξης.

Σε κατ′ οίκον απομόνωση τέθηκαν ο υπουργός καιο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης καθώς όπως διαπιστώθηκε μετά τη συνάντησή τους με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτός αποδείχθηκε πως ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα αμφότεροι επρόκειτο σήμερα να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό,  Κυριάκο Μητσοτάκη στη  επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Ευτυχώς ενημερώθηκαν εγκαίρως και δεν ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Οι δύο υπουργοί έχουν μπει σε καραντίνα και αναμένουν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υπεβλήθησαν.

Η ανακοίνωση του υπουργείου: 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα