Αθλητισμός

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Βοηθάμε τη μικρή Λυδία»

Κάλεσμα για βοήθεια από τους ΣΦ ΠΑΟΚ για τη ζωή της μικρής Λυδίας από την Πτολεμαΐδα.

Το μικρό κορίτσι (5 χρονών) εμφάνισε όγκο στον εγκέφαλο και σε 15 μέρες θα πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο στην Αυστρία.

Το οικονομικό κόστος είναι μεγάλο και οι φίλοι του Δικεφάλου κάνουν αγώνα για τη συγκέντρωση των χρημάτων για τη μεταφορά της μικρής στο εξωτερικό.

Βοηθάμε όλοι τη μικρή Λυδία από Πτολεμαΐδα ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΥΔΙΑ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Ένας μεγάλος αγώνας δίνεται εδώ και καιρό από μια μεγάλη μαχήτρια της ζωής.Την 5χρόνη Λυδία από την Πτολεμαίδα. Εμείς ως Σύνδεσμοι και ως κοινωνικό κίνημα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Η Λυδία είναι μόλις 5 ετών από την Πτολεμαΐδα και παλεύει με την επάρατη νόσο σχεδόν όσο ζει. Σε ηλικία μόλις 5 μηνών εμφάνισε όγκο στον εγκέφαλο (επενδύμωμα) και έκτοτε τα νοσοκομεία και τα χειρουργεία έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι της. Σε 15 μέρες θα πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο στην Αυστρία. Ο πόνος των γονιών της δεν περιγράφεται. Αυτό που μπορεί να περιγραφεί είναι το κουράγιο και η δύναμη τόσο των γονιών όσο και της μικρής να νικήσουν τον «εχθρό» με την βοήθεια όλων.

Ο λογαριασμός της τράπεζας είναι

GR 2901 7225 1000 5251 0779 78098

Τράπεζα Πειραιώς

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ με αιτιολογία ΄για την Λυδία΄

 

Πηγή

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα